Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit een aanbieding!

View our privacy policy and termen

Gratis verzonden vanaf € 35,- **** Webwinkelkeur √

Woezel en Pip kinderboeken

Woezel en Pip boeken! De leukste kinderboeken van deze twee vrolijke hondjes, geschreven door Guusje Nederhorst. Woezel en Pip zijn populair bij peuters en kleuters, en vooor de ouders zijn de boeken fijn om voor te lezen. Met de bekende karakters als Buurpoes, de Wijze Varen, Molletje, Charlie, Vlindertje en natuurlijk Tante Perenboom. 

Woezel en Pip, wie kent ze niet? Deze vrolijke hondjes zijn bedacht door Guusje Nederhorst en zijn voor veel ouders en kinderen superpopulair. Het merk achter deze lieve hondjes is Dromenjager. Onder leiding van Dinand Woesthoff creëert Dromenjager een veilige beleveniswereld voor ouder en kind. Als ouder wil je je kind nieuwe dingen leren, maar vooral veel positiviteit meegeven en samen plezier beleven. 

Met Woezel en Pip laat je je kind op een veilige en leerzame manier de wereld ontdekken. Aan de hand van thema's als vriendschap en respect voor elkaar leren kinderen hoe om te gaan met anderen. Als ouder wil je het beste voor je kind. Dromenjager is de beste keuze voor ouders en kinderen van nu.

Naast alle leuke Woezel en Pip kinderboeken zijn er vele andere leuke artikelen van de hondjes verkrijgbaar, kijk snel wat er zoal te bestellen is op Kinderboek & Kado!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »