Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit een aanbieding!

View our privacy policy and termen

Gratis verzonden vanaf € 35,-

Verzenden & retourneren

Verzendkosten Nederland:
De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
€ 5,95 voor bestellingen onder de € 35,-
€ 4,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen (brievenbuspakketje)
Gratis voor bestellingen vanaf € 35,-

 

Verzendkosten België:
De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:
€ 9,95 voor bestellingen onder de € 50,-
€ 7,50 voor bestellingen die door de brievenbus passen (brievenbuspakketje)
Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-

Levertijden
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00hr worden gedaan, worden binnen twee werkdagen geleverd (met uitzondering van verlichting, hieronder meer). 

Levertijden zijn onder voorbehoud van incidentele vertragingen bij de vervoerder.

 

Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een track & tracecode van uw bestelling, hiermee kunt u uw zending volgen. Levering verloopt doorgaans via de pakketbezorgers van DHL of PostNL. Voor sommige artikelen kan het zijn dat u de bestelling van een partner of leverancier van ons ontvangt; dit zijn doorgaans artikelen die wij niet zelf op voorraad hebben, bijvoorbeeld behang of artikelen die weinig besteld worden.  
Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

 

 

Vertraging
Een aantal dagen in het jaar is het drukker dan anders. Houd u rekening met vertragingen rond Black Friday, Cybermonday, Sinterklaas en kerst. De vervoerders kunnen de vele bestellingen dan vaak niet meer aan wat flinke vertragingen kan opleveren. Houd rekening met deze periodes en bestel op tijd!

 

 

 

Een aantal producten hebben een langere levertijd: verlichting wordt op bestelling gemaakt en heeft hierdoor een langere levertijd. Behang wordt geleverd vanuit de leverancier om kleurverschillen binnen de voorraad te voorkomen. Mocht u meerdere producten besteld hebben, waaronder producten met een langere levertijd, dan kan het zijn dat u dus twee (of meer) pakketten zult ontvangen. 

 

 

 

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder naar keuze.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd dienen te worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Download het herroepingsformulier (.PDF)
Download het herroepingsformulier (.DOC)

Het herroepingsrecht is (onder voorwaarden) niet van toepassing op producten die op klantspecificatie gemaakt zijn. 


Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met [email protected]
Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.


Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via [email protected] We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

 

Kinderboekenkado
Bellweg 5
2627AW Delft

[email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »