Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit een aanbieding!

View our privacy policy and termen

Zomersluiting tot 25 augustus --- Gratis verzonden vanaf € 35,- **** Webwinkelkeur √

Kinderkamer inrichting

Alles voor de kinderkamer en babykamer inrichting! Van posters en verlichting tot muurstickers en wandvullend behang, je vind het hier. Alle accessoires zijn gedecoreerd met de mooiste kinderboekenillustraties van de beste tekenaars. Hiermee wordt het inrichten van de kinder- of babykamer wel heel makkelijk! 

Een snelle manier om de kinderkamer aan te kleden is door het gebruik van muurstickers. Op deze pagina vind je kinderkamer muurstickers van onder meer Jip en Janneke, Woezel en Pip en Nijntje. De muurstickers doen het ook goed op meubels, deuren en ramen! Het is wel van belang dat de ondergrond redelijk vlak is, voor een goede hechting van de muurstickers. 

Er is een ruime keuze in het behang voor de kinderkamer; fotobehang (voor een illustratie op een hele wand), patroonbehang, maar ook behangpanelen en zelfs behang op maat. Met de behangpanelen kun je de inrichting ook flexibel houden; plaats de behangcirkel of het behangpaneel waar je wilt! En, nog een groot voordeel; over een tijdje is het niet nodig om de hele kinderkamer te behangen! 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »