Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit een aanbieding!

View our privacy policy and termen

Zomersluiting tot 25 augustus --- Gratis verzonden vanaf € 35,- **** Webwinkelkeur √

De Gorgels - Jochem Myjer

De Gorgels - Jochem Myjer

'De Gorgels', het schrijfdebuut van caberetier Jochem Myjer is bij verschijning meteen een succes: het bereikte de tweede plaats in de bestsellerlijst van de Stichting CPNB. In juni 2016 wint Jochem met 'De Gorgels' de Prijs van de Nederlandse Kinderjury in de leeftijdscategorie 6-9 jaar. Inmiddels is het boek ook uitgebracht als luisterboek, en vertaald naar het Duits en Deens.
In november 2016 is het prentenboek 'De Wereld van de Gorgels' verschenen, wederom met illustraties van Rick de Haas. En sinds 2018 is het spannende vervolg op 'De Gorgels' verkrijgbaar: 'De Gorgels en het geheim van de gletsjer.' Het kwam meteen binnen op nummer één van de bestsellerlijst van de Stichting CPNB, en is genomineerd voor de Publieks- én Senaatsprijs van De Nederlandse Kinderjury 2019 in de categorie 6-9 jaar. Inmiddels zijn er naast de Gorgels voorleesboeken ook allerhande leuke Gorgels artikelen verkrijgbaar, zoals knuffels, vriendenboekjes en kleurboeken

Uit 'De Gorgels' (eerste deel):

Melle werd wakker. Niet door de regen die op de ramen tikte. Ook niet door de wind die buiten een fluitconcert gaf. Hij werd wakker omdat hij voelde dat hij niet alleen was. Langzaam opende hij zijn ogen. Zonder te bewegen keek Melle naar rechts. Door een kier in het gordijn zag hij de maan. Die leek op een koek waar iemand een grote hap uit genomen had. Melle tuurde voorzichtig door zijn wimpers naar links. Toen zag hij het. Melle moest zijn best doen om niet te schreeuwen. ER ZAT IETS OP DE RAND VAN ZIJN BED!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »