Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit een aanbieding!

View our privacy policy and termen

Gratis verzonden vanaf € 35,-

Snel een kinderboek vinden op Kinderboek en Kado.nl

Contactgegevens:

kinderboekenkado.nl

[email protected]

 

KVK: 56517297

 

charlotte dematons boek alfabet

 

Een kado voor een kinderfeestje? Snel gevonden op Kinderboek & Kado.nl!

Het is niet altijd even makkelijk om een geschikt kado te vinden voor een kinderverjaardag. Maar een kinderboek is altijd goed! Jonge kinderen vinden het superfijn om voorgelezen te worden, en het is goed voor de ontwikkeling van ieder kind; voor de woordenschat, en het ontdekken van nieuwe werelden. Tegenwoordig zijn er rond de bekende kinderboeken ook hele leuke andere artikelen te koop. De knuffels, houten speelgoed en spelletjes van de populaire kinderboekenkarakters zijn een ontzettend leuk cadeau voor naast het boek. Tegelijkertijd komt het boek daarmee nog meer tot leven wanneer het kind in contact komt met het karakter door een knuffel of  het spelen van een spelletje.

En niet te vergeten; de meeste kinderen vinden een boek best leuk om kado te krijgen, maar een knuffel toch net iets meer…..

nijntje knuffel roze kopen

Vind snel je kinderboek

Op de webshop zijn de kinderboeken en artikelen snel en simpel te vinden. De boeken en artikelen zijn op verschillende manieren te vinden, bijvoorbeeld in een categorie rond een kinderboekenkarakter. Via het menu bovenin vind je snel boeken, speelgoed en andere artikelen van populaire titels als Nijntje, Jip en Janneke, De GruffaloDikkie Dik en Rupsje Nooitgenoeg.

Kun je toch iets niet vinden? Via de filters aan de linkerkant vind je snel wat je zoekt.  Het kopen van een kinderboek was nog nooit zo makkelijk!

een huis voor harry leo timmers

 

De kinderkamer inrichten

Als je een echte (kinder)boekenwurm bent, kun je nu ook bijna de hele kinder- of babykamer inrichten in een kinderboekenthema! Op de webshop vind je een zeer grote collectie kinderkamerbehang, maar ook muurstickers, posters en verlichting.

De muurstickers voor de kinderkamer zijn superpopulair, vooral omdat je die er na een tijdje weer af kunt halen en de kinderkamer dus niet opnieuw hoeft te behangen! En de ontwerpen zijn prachtig en decoratief, met name de dieren muurstickers en de zwart-witte Jip en Janneke muurstickers.

Onze collectie kinderkamerbehang is een van de grootste die je op internet tegenkomt; van behangpanelen tot wandvullend fotobehang en patroonbehang tot behangpanelen, voor elke muur is er iets passends verkrijgbaar. Voor het behang zijn de mooiste illustraties gebruikt zoals die van Jip en Janneke, Nijntje, Pluk van de Petteflet, en van kunstenaars als Noelle Smit, Marije Tolman, Dick Bruna en  Leo Timmers. Gaat het toch niet passen? We kunnen het behang ook op maat laten maken!

 

Bestellingen op kinderboekenkado.nl worden binnen een dag geleverd (mits besteld voor 16:00) en gratis verzonden vanaf € 30,-.

 

www.kinderboekenkado.nl - de kinderboekwinkel online - een kinderboek vinden was nog nooit zo gemakkelijk!

dikkie dik boek

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »